Bröllop

Allt från bröllopsbuketter till bordsdekorationer.

Blommor hör bröllopen till och det är inte bara bröllopsbuketten som är viktig. Även brudgummens corsage, brudtärnornas buketter och bordsdekorationerna till bröllopsfesten är minst lika viktiga. Många vill dessutom ha blomsterarrangemang i kyrkan.  Hos oss kan du beställa allt från en liten enkel bukett till hela arrangemanget för bröllopet. Hör bara av dig till oss i god tid.

Få blommorna levererade

Hos oss kan du beställa dina blommor och få dem levererade hem till dig eller till den adress du anger. Du anger bara vilket datum du vill ha blommorna levererade. Ett smidigt alternativ för att minska stressen denna viktiga dag.

Bröllopsbuketter

Gör din bröllopsbukett personlig

En bröllopsbukett bör ha blommor som du tycker om och en form som känns rätt för dig. Det kan vara en klassisk bröllopsbukett, en droppformad eller kanske en mer modernt spretig. Trenderna varierar men det viktiga är att det är en bukett som passar dig, din personlighet och din klänning. Välj bland säsongensblommor och färger i vår webshop eller beställ de blommor du vill ha hos oss i butiken. 

Det är ofta många arrangemang som ska bindas inför ett bröllop så var ute i god tid.

Om du vill ha blommor i håret så kontakta din frisör och oss för att se vilka blommor som lämpar sig som hårblommor. 

Vill du torka och spara din bröllopsbukett så rådfråga oss gärna om vilka blommor som går att torka och ändå se vackra ut.